Yhteystiedot

Sopiva Design kivitypografia

Ota yhteyttä!

Nimi Sopiva Design sisältää myös lupauksen asiakkaillemme. Meiltä saatte räätälintyönä tehtyä visuaalista viestintää juuri teidän tarpeisiinne. Kahden suunnitelijan tiimissä toinen mielipide on aina lähellä ja se on vain hyvä juttu.

SOPIVA DESIGN
Toimisto:
Haahkatie 10 LH2
00200 Helsinki
puh. +358 41 432 6373
info(at)sopivadesign.fi
Y-tunnus 2215321-9


Hinnoittelu

Työ hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Riittävät taustatiedot saatuamme teemme hinta-arvion. Lähetä meille tarjouspyyntö osoitteeseen info@sopivadesign.fi

Jos mieluummin juttelet asiastasi ennen tarjouspyyntöä, soita Sannalle numeroon
+358 41 4326373.


Jäsenyydet

Grafia – Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö
FOT ry Freelance-graafikot – Visuaalisen viestinnän ammattilaiset
Suomen Yrittäjät / Helsingin Yrittäjät Lounais-Helsinki

grafia logo FOT fy Freelance-graafikot tunnus Suomen Yrittäjät jäsenyritys 2021

Suunnittelijat

Sanna Pyykkö

Sanna Pyykkö
graafinen suunnittelija
puh. +358 (0)41 432 6373
sanna(at)sopivadesign.fi
LinkedIn
Twitter: @SannaPyykko

Sopiva Design on perustettu 2008. Sitä ennen Sanna on työskennellyt viisi vuotta mainostoimistoissa ja aikaisemmin myös pukusuunnittelijana teatteri- ja elokuvatuotannoissa. Sannan ässät hihassa ovat julkaisujen taitto, typografian detaljit, logosuunnittelu, graafinen viimeistely ja kuosien suunnittelu.

Sanna Pyykkö toimii aktiivisesti myös järjestökentällä. Hän on toiminut FOT ry Freelance-graafikot puheenjohtajana 2017–2020 kevääseen. Nyt Sanna on yhdistyksen varapuheenjohtaja ja Kopiosto yhteyshenkilö.


Ilmari Hakala

Ilmari Hakala
graafinen suunnittelija
puh. +358 (0)41 527 6337
ilmari(at)sopivadesign.fi
LinkedIn

Ilmari on kokenut graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka hallitsee useat kuvantekemisen tekniikat. Logosuunnittelu, infografiikka ja kuvitus ovat Ilmarin vahvuuksia.


Verkosto

Yhteistyöverkostomme kautta kokoamme kuhunkin projektiin tarvittavan ammattilaisten tiimin. Kumppaneinamme on valokuvaajia, kirjottajia ja viestinnän suunnittelijoita.

Viestinnän asiantuntijatoimisto Näkyvä

Näkyvä on yhden naisen ketterä asiantuntijatoimisto, joka auttaa yrittäjiä, asiantuntijoita ja järjestöjä tekemään tavoitteellista viestintää, saamaan työnsä näkyville ja onnistumaan bisneksessään. Näkyvän palveluihin kuuluvat mm. mediaviestintä, tiedotteet ja sisällöntuotanto eri kanaviin.
www.näkyvä.net

Yhteistyökumppanimme Viestinnän asiantuntijatoimisto Näkyvä

ylös